poster werving VN panel TynaarloDoor een samenwerking tussen Groen Links, PvdA, D66 en Christen Unie is het eerste VN Panel in de gemeente Tynaarlomogelijk gemaakt. Lees hier over deze ontwikkeling. 

Drijvende krachten zijn ook Leefbaar Tynaarlo en Dorpsbelangen. Vanaf het eerste moment zette de Werkgroep Meedoen Mogelijk Maken Tynaarlo (W3MT) de schouders onder het initiatief. Zij onderschreef samen met Zorgbelang Drenthe het belang van het plan met een brief aan de gemeenteraad. Ook zijn verschillende inwoners uit de gemeente aangeschoven om het panel op gang te helpen.

Samen organiseren zij de komende tijd activiteiten om het VN panel zo snel mogelijk te kunnen formeren. Graag komen zij in contact met mensen met een beperking die in de gemeente Tynaarlo wonen. Geìnteresseerden en hulpkrachten kunnen een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bellen kan ook met 06-531 454 85.

Op dit moment (medio december 2014) zitten al 6 mensen in het panel. Een paar anderen denken nog na. We willen graag dat het panel uit ongeveer 15 mensen gaat bestaan. Met een wat grotere groep, zijn er altijd mensen die zich ergens over kunnen buigen. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn.

De gemeente Tynaarlo ligt in de kop van de provincie Drenthe onder de stad Groningen. De kerndorpen zijn Zuidlaren, Vries en Eelde. Met de (kleinere) dorpen: Bunne, Winde, Donderen, Taarlo, Zeegse, Oudemolen, Zeijen, Tynaarlo, Paterswolde, Eelderwolde, Yde-De Punt, De Groeve, Midlaren en Zuidlaarderveen. Klik hier voor een overzicht van plaatsen en postcodes.

Wie kent u in deze gemeente die Tynaarlo behulpzaam kan zijn?