Onderstaande fondsen maken het project "VN panels in positie" mogelijk. Hieronder staat een beknopt overzicht van hun doelstellingen. Deze matchen bijzonder goed met de essentie van ons plan. Op de websites van de fondsen vindt u meer uitgebreide informatie.

 

Logo-FVG

 

Fonds verstandelijk gehandicapten wil bereiken dat onze samenleving mensen met een verstandelijke handicap niet alleen beoordeelt op hun beperking. Wij steunen projecten die het mogelijk maken om hun talenten en kwaliteiten te ontwikkelen. Het is onze missie hen als volwaardige medeburgers in onze maatschappij mee te laten doen.

 

vsbfonds

VSBfonds zet zich in voor een samenleving waaraan iedereen actief deelneemt. Een samenleving waarin ieder mens onderdeel is van een groter geheel, een eigen plek heeft en erkenning krijgt. Zodat iedereen zich kan ontwikkelen en zelf ook een bijdrage kan leveren.

 

revalidatiefonds

Revalidatiefonds zet zich in om de positie van mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te verbeteren en stimuleert de deelname aan het alledaagse leven! Of het nu gaat om onderwijs, werken, wonen, vrije tijd of vervoer; het Revalidatiefonds wil een samenleving zonder drempels creëren waar iedereen kan meedoen.