In Zeeland zijn wij, twee VN-ambassadeurs Alex de Vos en Fini de Paauw, bezig om ons te verbinden met een recent gestart project van de stichting Social Delta Zeeland over arbeidsparticipatie en vrije tijds besteding. Op dit moment werken we aan een voorstel om aan dat project een bijdrage te gaan leveren.
 
Contacten worden ook gelegd met de Roosevelt Academie en de zorginstelling Arduin (donateur van de Coalitie). Beiden organisaties die ieder op hun manier bezig zijn met het bevorderen van de inclusieve samenleving. Ook hebben we inmiddels contact met de burgemeester van Middelburg. Burgemeester Harald Bergmann, is namelijk de voorzitter van de Commissie Internationaal van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) de Commissie waar het VN Verdrag onder valt!
 
Met het aangaan van deze partnerschappen willen we van Zeeland DE inclusieve provincie van Nederland maken. Dit is een grote ambitie maar wij denken dat de tijd er rijp voor is!
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
een foto met Alex de Vos
foto met Fini de Paauw