Zet jezelf op de kaart als VN Ambassadeur

Een VN-ambassadeur is iemand die de rechten van mensen met een beperking wil waarmaken. En zo wil en gaat werken aan een samenleving waar iedereen mee kan doen. Als VN-ambassadeur ben je in jouw woonplaats en omgeving bezig met het VN-verdrag. Je houdt in de gaten wat goed gaat en wat nog niet goed gaat. Je verzamelt hierover verhalen. Daarnaast denk je mee of geef je advies over hoe je het VN-verdrag in de praktijk kunt toepassen. Of over oplossingen die het VN-verdrag dichterbij brengen. Download hier het hele profiel van VN-ambassadeur.

Aanmelding

Vul het formulier hieronder in en je verschijnt op de kaart. Zo kunnen andere VN-ambassadeurs snel contact leggen en geïnformeerd worden. Lukt het niet, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan registreren wij je. VN-ambassadeur Wouter Ykema handelt deze vragen af. 

Je telefoonnummer is alleen voor gebruik door de Coalitie zelf indien nodig. Dat wordt dus NIET getoond. De postcode bepaalt de plaats op de kaart waar je zichtbaar wordt. Dat hoeft niet persé de postcode van je woonadres te zijn (privacy).

Als je onderaan op de verzendknop hebt gedrukt, wordt je aanmelding afgerond. Let op, het duurt soms even voor je de melding krijgt dat je aanmelding gelukt is. Je krijgt dan ook e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Daarna zijn je gegevens op de kaart te raadplegen.

 

Ambassadeurs kunnen hun gegevens op de kaart wijzigen na inloggen.

Contact over het project VN Ambassadeurs aan de slag via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.