Uitnodiging:
Je staat er niet alleen voor!

Hoe ontmoeten we elkaar? Hoe leggen we contact met elkaar? Ieder(in) wil samen met mensen en organisaties in de achterban uitvinden hoe dat werkt.

U bent net als veel andere mensen bezig met het verbeteren van de positie van gehandicapten en chronisch zieken. Dat gebeurt op veel plekken en in allerlei vormen. Onder het motto ‘Je staat er niet alleen voor!’ kunnen we van elkaar leren en bekijken hoe we beter samen kunnen optrekken.

Met het project Krachtig Platform onderzoeken we samen hoe dat kan. Heeft u hier ideeën over? Of goede voorbeelden van netwerken online en in de praktijk? Dan nodigen wij u van harte uit om met ons mee te denken!

Kom ook naar de bijeenkomst van Krachtig Platform in Eindhoven op:

Dinsdag 13 december van 13.30 – 16.00 uur
Buurtcentrum de Rondweg
Camphuysenstr 1, 5615 KS Eindhoven

U kunt zich via deze link aanmelden: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/krachtig

Kent u nog meer actieve mensen voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn? Stuur de uitnodiging a.u.b. door of neem hem of haar mee naar de bijeenkomst.

We zien u graag op dinsdag 13 december in Eindhoven!

Meer informatie kunt u krijgen bij:
Aartjan ter Haar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T 0615870971
Joris Barendrecht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.