Datum: 2 november 2016
Tijd: 8:30 - 18:00
Locatie: Christelijke Hogeschool Ede

Het Kennisplein Gehandicaptenzorg organiseert op woensdag 2 november opnieuw dé Kennismarkt voor de gehandicaptenzorg bij de Christelijke Hogeschool Ede. De kennismarkt staat volledig in het teken van het VN-verdrag.

Het verdrag is geratificeerd en dat heeft gevolgen voor zorg en ondersteuning. Wat houdt het VN-verdrag in? Wat moet en kun je er als professional mee? Wat betekent het verdrag voor opleiding, onderwijs en vaardigheden? Samen wordt het VN-verdrag waargemaakt.

Festivalroute
Het middelpunt op deze dag is de kennismarkt en het kennisfestival, waar beleving en verrassing centraal staan. Iedereen stelt zijn eigen festivalroute samen. Samen met partners uit de zorg, welzijn, onderwijs en cliëntenperspectief werkt het Kennisplein Gehandicaptenzorg aan een rijk programma met lezingen, workshops en posterpresentaties.

Uitreiking Gehandicaptenzorgprijs
De VGN reikt één keer in de twee jaar de Gehandicaptenzorgprijs uit. Deze prijs beloont producten die de gehandicaptenzorg verder verbeteren. Dit jaar wordt deze prijs uitgereikt op de Kennismarkt.

Jouw bijdrage is welkom!
Wil je bezoekers aan de Kennismarkt met jouw ideeën inspireren? Lever dan nu je bijdrage aan! Er is nog ruimte voor een stand, posterpresentatie of festivalidee voor jouw project, onderzoek of goede voorbeelden die de betekenis van het VN-verdrag weergeven. Meld jouw bijdrage voor de Kennismarkt aan.

Bekijk de website voor meer informatie over de Kennismarkt.

Zie ook de agenda.