VN in beeld

VN vertelpunt

Hoe ziet het leven voor mensen met een beperking eruit in Nederland? Dat kunnen alleen mensen zelf vertellen. De Coalitie voor Inclusie wil graag weten wat u meemaakt.

Vertel hier uw verhaal: www.vnvertelpunt.nl 

Coalitie voor Inclusie

De Coalitie voor Inclusie is een beweging van mensen en organisaties die werkt aan de implementatie van het VN verdrag voor de rechten van mensen met een beperking en daarmee aan een inclusieve samenleving. 
www.coalitievoorinclusie.nl 

CVI-logo-papier-kleiner

Tynaarlo wil een gemeente zijn voor iedereen. De inclusieborrel is bestemd voor iedereen die inclusie wil ervaren en meer wil weten over het VN panel Tynaarlo.

Het VN panel is in februari van start gegaan. Marit Heikamp is lid van het panel in Tynaarlo. Op haar initiatief wordt deze borrel georganiseerd. Tijdens de borrel vertellen leden over het VN panel en het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking. Dit VN Verdrag is de aanleiding om het panel in de gemeente in te stellen. Iedereen is na Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van harte welkom. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Download hier de flyer.